Jeftini Cisco svičevi

Izvor: ITsvet.com, 18.Apr.2010, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftini Cisco svičevi

Cisco je predstavio seriju proizvoda za male poslovne korisnike za koje tvrdi da će ponuditi višu energetsku efikasnost i sigurnosne konekcije. Cisco 100 serija svičeva bez upravljanja nudi žične Fast Ethernet i Gigabit Ethernet opcije povezivanja sa opcijama od pet, osam, 16 i 24 porta. Svičevi su dostupni globalno sa po cenama od $47 do $413 i prvi su od planiranih serija u okviru portfolia kompanije. Cisco je takođe predstavio i RV 120W Wireless-N virtuelni privatni mrežni firewall koji je namenjen kompanijama sa do 20 zaposlenih. Sistem obezbeđuje sigurnu konekciju, navodi ova kompanija i uključuje opseg poslovnih alata kao što je menadžer uređaja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Jeftini Cisco svičevi

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Apr.2010

Cisco je predstavio seriju proizvoda za male poslovne korisnike za koje tvrdi da će ponuditi višu energetsku efikasnost i sigurnosne konekcije. Cisco 100 serija svičeva bez upravljanja nudi žične Fast Ethernet i Gigabit Ethernet opcije povezivanja sa opcijama od pet, osam, 16 i Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.