Izraelski Trajbal Dens 7. septembra na Kalemegdanu

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski "Trajbal Dens" 7. septembra na Kalemegdanu

Muzički sastav iz Izraela "Trajbal Dens",“ koji kombinuju drevne, plemenske instrumente sa modernim zvucima, predstaviće se beogradskoj publici u nedelju, 7. septembra, od 19 sati u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu.

Ulaz na koncert koji Ambasada Izraela organizuje u saradnji sa "Beogradskom tvrđavom“ je slobodan.

- Ritam i energija tradicionalnih instrumenata kao što su didžeridu i đembe, uz sjajan ženski vokal i moderan, elektronski ritam nateraće vas da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaigrate i krenete na nezaboravno muzičko putovanje - navodi se u saopštenju orgranizatora.

Tvorac ovog jedinstvenog muzičkog projekta, izraelski kompozitor, producent i bubnjar Amir Jakobi inspiraciju je dobio tokom boravka u Africi, prisustvujući plemenskim ceremonijama koje odlikuje živ ples uz ritam bubnjeva.

Želeći da podeli to nezaboravno iskustvo koje vodistanju transa i potpunom prepuštanju muzici, po povratku u Izrael je osnovao sastav "Trajbal Dens“.

"Trajbal Dens“ će se predstaviti i publici Novog Sada, na Festivalu uličnih svirača, 5. septembra nastupom koji će početi u 23.45 sati u Katoličkoj porti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izraelski Tribal Dance na Kalemegdanu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Avg.2014, 10:24

Jedinstveni muzički sastav iz Izraela Tribal Dance koji kombinuju drevne, plemenske instrumente sa modernim zvucima, predstaviće se beogradskoj publici u nedelju, 7. septembra od 19.00, u muzičkom paviljonu na Kalemegdanu. Ritam i energija tradicionalnih instrumenata kao što su didžeridu i .. Više.. The...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.