Izašao novi starter pack za Gugl Stadiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2020, 22:51

Izašao novi "starter pack" za Gugl Stadiju

Novina...

Kako su iz Googlea i obećali, stigao je novi Stadia startet kit sa kojim možete da priključite uređaj na svom 4K televizoru i da uživate u zabavi koju vam nudi. Na radost svima, ovaj paket će korisnici moći da kupe po ceni od svega 99 dolara, što je za oko 30 dolara jeftinije u odnosu na raniju cenu od 129 dolara.

Starter Premiere Edition za 99 dolara

Ako želite da isprobate cloug gejming i usluge Google Stadia servisa, neće vam biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potreban njihov kontroler, međutim ako sve to želite na 4K pametnom televizoru da radite, ipak će biti potreban. Od sada je to moguće po nikad jeftinijim cenama, bar tako kažu u Googleu. Stadia Premiere Edition je dostupan za kupovinu, i to po ceni od 99 dolara. U ovaj paket uključen je Chromecast Ultra HDMI i Stadia kontroler koji će vam biti potreban kako biste upravljali, a može raditi sa Android uređajima i računarom. Ranije je ovaj paket koštao oko 129 dolara, ali je Google rešio da ga ponudi po ceni nižoj za oko 30 dolara.

Razlika između dva cenovna ranga je u tome što se ranije dobijalo tri meseca besplatne pretplate na uslugu Stadia Pro, koja nudi 4K striming, surround zvuk i pristup besplatnim igrama svakog meseca. Novi paket to više ne poseduje, tako da računica o uštedi od 30 dolara nije sasvim jasna. Međutim, ako želite da isprobate Stadia servis, to možete učiniti i dobiti mesec dana besplatne probe Stadia Pro usluge.

stadia addiction pic.twitter.com/lUBswVoEiQ

— wepenn 👾 (@pet_owner2) June 16, 2020

Za sada je Chromecast Ultra jedini zvanično podržan način za reprodukciju Stadia na televizorima, a Stadia kontroler je jedini kompatibilan sa Chromecast Ultra. Ako već imate Chromecast Ultra, onda proverite stare e-poruke, možda među njima pronađete i onu da iskoristite besplatnu tromesečnu probu Stadia Pro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.