Ivy Bridge za neisporučene Alienware računare

Izvor: ITsvet.com, 08.Maj.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivy Bridge za neisporučene Alienware računare

Ukoliko se nalazite među kupcima koji su poručili Alienware M14X,. M17X ili M18X računare pre nego što su se pojavili Ivy Bridge procesori, ali istovremeno vam ti računari nisu isporučeni onda imate razloga za zadovoljstvo. Kompanija Dell je odlučila da ove buduće vlasnike njenih Alienware modela počasti tako što će im besplatno ugraditi Ivy Bridge procesore umesto Sandy Bridge procesora. Naravno, reč će biti o procesorima čije su cene uporedive ako se posmatraju dve generacije procesora. Na ovaj način, vlasnici Alienware modela će imati mnogo bolje mogućnosti bilo da je reč o igrama ili sveukupnim performansama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Origin PC upgrade računara sa Ivy Bridge-om

Izvor: ITsvet.com, 09.Maj.2012, 14:50

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da je kompanija Dell odlučila da neisporučene računare koji su poručeni pre predstavljanja Ivy Bridge procesora unapredi najnovijom generacijom procesora sličnog cenovnog opsega. Očigledno je da je ovaj potez izazvao pozitivnu reakciju među kupcima obzirom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.