Isprobajte CoD: Infinite Warfare multiplayer besplatno vikendom

Izvor: B92, 25.Feb.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprobajte CoD: Infinite Warfare multiplayer besplatno vikendom

Ako ste čuli da je Call of Duty: Infinite Warfare sjajan, nisu vas prevarili. Ako ste čuli da je neverovatno loš – nisu vas prevarili!

Najnoviji CoD ima svoje mrzitelje i fanove još od prvog trejlera koji ga je najavio, a kompanija je posle njega odlučila da dobro razmisli o ovom žanru i pravcu koji treba da ima.

U svakom slučaju, da biste sudili o Infinite Warfare, morate da ga isprobate, a ovaj vikend imate priliku da to uradite besplatno!

Sve do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedelje u 23:00 možete da igrate multiplayer CoD besplatno na Steamu, nažalost bez Zombies moda. Na raspolaganju vam je sve oružje koje se nalazi u igri, a ne postoji ni limit levela. Svaki napredak i titulu koji postignete dok traje ova akcija će se produžiti u punu verziju igre, ako posle toga odlučite da je kupite, a kao dodatni bonus, igra je 50% jeftinija.

Šta drugo da vam kažemo osim pušku u ruke i isprobajte se u ratu budućnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.