Internet Explorer 9 - iskrena verzija

Izvor: B92, 06.Okt.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet Explorer 9 - iskrena verzija

Uprkos interesantnoj reklami i pristojnim recenzijama, Microsofot Internet Explorer 9 i dalje je predmet mnogih šala na internetu. Parodija na novu Microsoftovu reklamu pod nazivom „iskrena verzija“ predstavlja neke od problema sa kojima se možda možete susresti prilikom korišćenja Explorera 9.

Reklamu je napravio humoristički sajt WorldWibeInterweb, a unutar nje se nalaze brojne, doduše lažne, nepovoljne recenzije korisnika i magazina.

Međutim, u realnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Microfost Internet Explorer 9 dobio je prilično dobre ocene i recenzije. TheNextWeb ga je nazvao „prilično respektabilnim brauzerom“, dok je Conputerworld predložio korisnicima da „zaborave na sve predrasude koje su do sada imali“ pošto je najnovija verzija ozbiljna konkurencija ostalim brauzerima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Internet Explorer 9 - iskrena verzija

Izvor: OkRadio.rs, 06.Okt.2012

Uprkos interesantnoj reklami i pristojnim recenzijama, Microsofot Internet Explorer 9 i dalje je predmet mnogih šala na internetu. Parodija na novu Microsoftovu reklamu pod nazivom „iskrena verzija“ predstavlja neke od problema sa kojima se možda možete susresti prilikom korišćenja Explorera...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.