Internet Download Manager 6.21

Izvor: ITsvet.com, 17.Okt.2014, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet Download Manager 6.21

Internet Download Manager je izbor velikog broja korisnika kada je reč o povećanju brzine preuzimanja i do pet puta. IDM može da se pohvali pametnim logičkim akceleratorom za preuzimanje koji odlikuje inteligentna, dinamička segmentacija fajla kao i tehnologija preuzimanja koja povećava brzinu. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku Internet Download Manager 6.21, u pitanju je Build 12 koji sa sobom donosi podršku za Firefox35, unapređeni Google Chrome integracioni modul kao i zakrpe za ranije primećene slabe tačke koje su onemogućavale pravilan rad Internet Download Manager-a.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Thunderbird 31.2.0

Izvor: ITsvet.com, 17.Okt.2014

Thunderbird je e-mail klijent koji je projekat istog onog tima koji stoji iza Firefox pretraživača. Thunderbird pruža IMAP/POP podršku, ugrađeni RSS čitač, podršku za HTML poštu, moćno i brzo pretraživanje, opciju čuvanja foldera sa pojmovima pretraživanja, napredno filtriranje poruka, grupisanje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.