Instalirajte WordPress lokalno uz pomoć jednog klika !

Izvor: Baguje.com, 09.Jan.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instalirajte WordPress lokalno uz pomoć jednog klika !

Objasnili smo vam već nekoliko puta kako da instalirate WordPress CMS platformu na svoj računar kako bi pokrenuli sajt i testirali šta vam treba lokalno. Sada, nešto sasvim drugačije, potreban je zaista samo jedan klik kako bi instalirali i pokrenuli WordPress na svom računaru. U pitanju je portabilna verzija WordPressa koje ja već instalirana i spakovana sa svim što vam treba da bi pokrenuli wordpress. Dakle, baza MySQL, server Apache, i php.

Sve što treba da uradite jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << da preuzmete paket WordPress portable sa sajta http://wordpress-portable.webnode.com/ (oko 9 mb), otpakujete ga, pokrenete exe fajl i vaš sajt je već spreman i radi. Možete mu pristupiti na adresi http://localhost/wordpress/ a pristup administratorskom panelu se nalazi na adresi http://localhost/wordpress/wp-login.php . Osnovno korisničko ime je admin, isto kao i lozinka.
 
Srodni postovi

Instalirajte WordPress, Joomla, Drupal, SMF i još 200 drugih na svoj računar !

Kreirajte temu za WordPress iz PSD-a

Izašao WordPress 3.0 !
Post "Instalirajte WordPress lokalno uz pomoć jednog klika !" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 9. 01. 2012.
Kategorije: Blog, Dizajn, Wordpress | Tagovi: besplatno, portabilno, portable



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.