Instagram gura IGTV na lični timeline korisnika

Izvor: ItRešenja.com, 24.Feb.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram gura IGTV na lični timeline korisnika

Instagram je proteklog leta pokrenuo zasebnu aplikaciju i servis IGTV namenjen snimanju i deljenju video sadržaja u vertikalnom obliku. Kako bi promovisao tu uslugu koja čine se nije pridobila dovoljan broj poklonika odlučeno je kako će se u osnovnu Instagram aplikaciju dodati opcija kojom će nastojati da promoviše IGTV.

Korisnicima Instagram aplikacije će se na njihovom osobnom timelineu pojavljivati IGTV video sadržaj osoba koje prate na Instagramu (dakle neće se prikazivati >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << nasumični video sadržaj osoba koje korisnici ne poznaju ili pak ne žele pratiti).

Takav sadržaj pojavljivaće se kao uobičajen post no sa posebnim tagom koji označava da se radi o sadržaju sa IGTV-a. Opcija će se implementirati korisnicima Instagram-a počevši od četvrtka.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.