Igrica Modern vorfer 2 obara sve rekorde

Izvor: S media, 16.Apr.2010, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrica "Modern vorfer 2" obara sve rekorde

Dodatni paket misija za "Modern vorfer 2" , akcionu igricu koja je od novembra 2009. godine prodata u 14 miliona primeraka, pušten u prodaju pre samo devet dana po ceni od 15 dolara, preuzet je sa zvanične Internet lokacije 2,5 miliona puta, čime je oboren još jedan rekord.

Dodatni paket misija, nazvan "Stimulus pekidž", koji je kompanija "Aktivižen" napravila isključivo za "Majkrosoftovu" igračku konzolu "Iksboks 360" , zabeležio je milion preuzimanja već u prva 24 sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Paket, koji se sastoji od pet dodatnih mapa za višekorisničko mrežno igranje, biće dostupan korisnicima "Sonijeve" igračke konzole "PlejStejšen 3" 30. aprila i očekuje se da će i on zabeležiti rekord u prodaji.

Izvor: Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.