Igrali smo za vas Monster Energy Supercross

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrali smo za vas Monster Energy Supercross

Milestones su postali sinonim za trkačke igre motocikala, najnovija, Monster Energy Supercross je najbolji primer zašto je tako. Ovo je igra poput realnosti, sa brzim mašinama, blatom i prašinom koja leti na sve strane, i vozačima koji uživaju.

Probali smo Monster Energy Supercross koji je stigao na sve platforme. Vozi se po zatvorenom stadionu u kom je postavljena veštačka zemljana podloga a prepreke su nameštene tačno kako bi se postigla dramatičnost. Pri tome,prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je realna,naročito ako izaberete perspektivu iz akcione kamere postavljene na zaštitnoj kacigi vozača u čijoj ste ulozi. Trke su kratke ali intenzivne, moraju da se kombinuju sookovi, preskakanje prepreka, navigacija je takođe bitna...

Modovi su manje-više standardni: trka na vreme, single events, šampionati... Multiplejer je prilično jednostavan i efikasan a bilo koja opcija da se izabere cilj je da se skuplja kredit i poeni. U multiplejeru može da učestvuje do 12 igrača.

Inače, nakon što birate igrača, možete da napravite određenu personalizackju, dobijate motor a kako napredujete kroz igru i prolazite od trke do trke, stičete sponozre i mogućnost da dobijete jaču mašinu. Čini se jednostavno, ali vožnja, naravno, ni malo nije jednostavna jer ćete se pošteno namučiti da upravljate tako brzom i jakom mašinom. Baš kao i pravi vozači.

Kad se podvuče crta, u pitanju je zabavna i dinamična igra koja će vas smestiti u oravu trkačku arenu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.