Igrajte kao Triss ili Yenefer u Witcher 3

Izvor: B92, 30.Dec.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajte kao Triss ili Yenefer u Witcher 3

Treći Witcher je mnogima među najboljim igrama iz protekle godine, RPG sa izvanrednim svetom i mnoštvom likova. Normalno biste igrali u ulozi Geralta iz Rivije, vešca koji je glavni junak svih Witcher igara i knjiga. Osim ako ste instalirali ovaj mod.

Jedan od modera na sajtu NexusMods je uspeo da omogući igranje Witcher 3 u ulozi nekog od ženskih likova. Konkretno, možete igrati kao Triss, Yenefer, Ciri ili Shani.

Mod, nažalost, nije još kompletan tako da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dešava da tokom borbi i dijaloga vaš odabrani lik ima Geraltove animacije. Još bitnije – govoriće i Geraltovim glasom, što može da bude i urnebesno.

Sa ovog linka možete preuzeti mod, a u nastavku pogledajte kako izgleda u akciji:

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.