IZNENADILA SVE Jedna od najpoznatijih manekenki sveta na Svetom Stefanu!

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADILA SVE Jedna od najpoznatijih manekenki sveta na Svetom Stefanu!

Nekada jedna od najpoznatijih manekenki sveta, Naomi Kembel došla je iznenada u Crnu Goru.

Tamnoputa lepotica, izašla je sinoć iz svoje limuzine obučena u farmerke i beli sako, sa velikim crnim šeširom na glavi. Ona se nije preterano obazirala na svoje pratioce, pa je i po izlasku iz automobila nastavila da ćaska telefonom.

Manekenka i njen dečko, milijarder Vladislav Dorinin, trebalo je da se pojave na svadbi Novaka Đokovića, takođe na Svetom Stefanu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se oni ipak nisu našli među svatovima.

U ovom trenutku nije poznato da li je u Crnu Goru došla zbog posla ili zbog odmora, ali ako je reč o odmoru, Naomi je verovatno odabrala destinaciju zahvaljujući svojim prijateljima Sandri i Andreju MEljičenku koji svojom luksuznom jahtom često krstare crnogorskim primorjem.

Pogledajte ekskluzivni snimak Naominog dolaska na Sveti Stefan sajtu Prva.rs ili klikom OVDE

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJPOZNATIJA MANEKENKA SVETA U CRNOJ GORI: Naomi Kembel stigla na Sveti Stefan! (VIDEO)

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014

Nekada jedna od najpoznatijih manekenki sveta, Naomi Kembel došla je iznenada u Crnu Goru...Tamnoputa lepotica, izašla je sinoć iz svoje limuzine obučena u farmerke i beli sako, sa velikim crnim šeširom na glavi. Ona se nije preterano obazirala na svoje pratioce, pa je i po izlasku iz automobila...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.