IT rešenja za novi stil poslovanja

Izvor: Blic, 21.Sep.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IT rešenja za novi stil poslovanja

Tehnologija danas omogućava brži razvoj poslovanja. Gotovo svaki biznis zavisi od tehnologije, počev od istraživanja i razvoja, proizvodnje, pa sve do isporuke.

Preduzeća se oslanjaju na tehnološka rešenja. Uspešan savremen biznis mora da ima vrhunska softverska rešenja, a kategorije Cloud-a i Big Data su ključne za novi stil biznisa. Mobilnost je u porastu, mogućnost da se povežete kad god poželite i gde god poželite. Za to su zaduženi serveri koji bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prate zahteve kupaca, daju bolje rezultate od prethodnika, ali i da smanje troškove poslovanja.

Da biste prošli tehnološku tranziciju potrebno je da imate viziju usmerenu ka optimizaciji za cloud i mobilne uređaje. Pronalaženje načina za ubrzanje procesa

postaje najvažnije kako se uloga IT menadžera menja iz upravljanja infrastrukturom u pružanje vrednosti biznisa kroz servise. Bilo da implementirate tradicionalan IT, Cloud kompjuting ili hibridnu verziju ova dva, postizanje optimalnih performansi je ključno za povećanje produktivnosti.

Pritom su Big Data rešenja u ekspanziji i biće jedan od glavnih preduslova za upravljanje informacijama s obzirom da će biti važno donositi kreativne odluke u poslovanju.

Kako bi ove teme, uglavnom znane samo direktorima zaduženim za informacione tehnologije (CIO) u vodećim IT kompanijama, stigle do što većeg broja preduzeća u hotelu Hyatt Regency Beograd će 23. septembra biti održana Hewlett Packard konferencija „Bridge to Enterprise 2015“ koja će se pod sloganom „IT Solutions

for the New Style of Business“ okupiti CIO predavače. Oni će tokom okruglog stola nastojati da pred više od 400 posetilaca predstave inovativna HP rešenja i napredne tehnologije koje omogućavaju brži razvoj poslovanja.

Više informacija o HP konferenciji „Bridge to Enterprise 2015“ i temama koje će

biti pokrivene možete saznati OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IT rešenja za novi stil poslovanja

Izvor: B92, 21.Sep.2015

Kako da korišćenjem savremenih tehnologija unapredite biznis da vam donese uspeh..Svet oko nas se menja. Tehnologija danas, više nego ikada ranije, omogućava brži razvoj poslovanja i njegovu efikasnost. U prilog tome svedoči činjenica da gotovo svaki biznis zavisi od tehnologije na raznim nivoima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.