IE9 beta zakrpa

Izvor: ITsvet.com, 28.Nov.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IE9 beta zakrpa

Najnovija beta verzija nastupajućeg Internet Explorer 9 pretraživača ima dve nove popravke za koje kompanija tvrdi da će unaprediti stabilnost kao i ukloniti posledice bug-a koje su neki korisnici osetili. Popravka vezana za stabilnost koja je predstavljena kao automatski update za IE9 beta korisnike pre dva dana treba da reši neke probleme koje su korisnici imali sa krahiranjem pretraživača. Microsoft nije iznosio detalje vezane za ovaj bug koji su povezani sa njegovim specifičnim ponašanjem već je samo naglasio da unapređuje pouzdanost Internet Explorer 9 Beta pretraživača u različitim scenarijima.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

IE9 beta zakrpa

Izvor: LaptopSvet.com, 29.Nov.2010, 13:59

Najnovija beta verzija nastupajućeg Internet Explorer 9 pretraživača ima dve nove popravke za koje kompanija tvrdi da će unaprediti stabilnost kao i ukloniti posledice bug-a koje su neki korisnici osetili. Popravka vezana za stabilnost koja je predstavljena kao automatski update za IE9 beta korisnike...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.