IE 10 stiže na Windows 7

Izvor: ITsvet.com, 15.Nov.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IE 10 stiže na Windows 7

Deseta verzija IE pretraživača je dostupna za korisnike Windows 8 operativnog sistema mesecima, i bila je dostupna u predizdanjima novog operativnog sistema kao i od kako se ovaj operativni sistem pojavio u prodaji od 26. oktobra. Međutim, dok je Microsoft tvrdio da je IE10 spreman za Windows 8, korisnici Windowsa 7 nisu mogli da preuzmu verziju ovog pretraživača, sve do danas. Čak i sada, IE10 za Windows 7 je dostupan samo kao „Release Preview“. Reč je o prvom preview-u IE10 koja se može koristiti na Windowsu 7 od prošlogodišnje Platform Preview verzije. Razlog zbog kojeg je IE10 tek sada dostupan je usled činjenice da Windows 7 i 8 karakterišu različite platforme.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Microsoft Surface update

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2012, 10:02

Microsoft je izdao firmware za Surface RT tablet koji unapređuje performanse, navodi se u zvaničnom izveštaju. Istog dana Microsoft je objavio sigurnosne zakrpe za Windows 8 operativni sistem, ali je takođe obezbedio i pomenuti update za Surface RT zajedno sa unapređenjima Windows RT operativnog...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.