IBM najavljuje nova rešenja

Izvor: ITsvet.com, 22.Maj.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBM najavljuje nova rešenja

IBM planira da najavi novi portfolio rešenja i servisa koji će pomoći preduzećima u analiziranju ogromnih količina podataka. IBM InfoSphere BigInsights je baziran na Apache Hadoop, open source tehnologiji koja je dizajnirana za analiziranje velikih količina podataka. IBM InfoSphere BigInsights je načinjen od paketa Hadoop softvera i servisa, BigSheets, beta proizvoda koji je dizajniran da pomogne poslovnim korisnicima da ekstraktuju, komentarišu i načine vizuelni pregled velike količine podataka preko Web pretraživača i industrijski specifičnog okvira koji pomaže klijentima a započnu ovaj veliki posao.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

IBM najavljuje nova rešenja

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Maj.2010

IBM planira da najavi novi portfolio rešenja i servisa koji će pomoći preduzećima u analiziranju ogromnih količina podataka. IBM InfoSphere BigInsights je baziran na Apache Hadoop, open source tehnologiji koja je dizajnirana za analiziranje velikih količina podataka. IBM InfoSphere BigInsights...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.