I dalje bez dogovora advokata i države, nastavak sutra

Izvor: Blic, 25.Dec.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje bez dogovora advokata i države, nastavak sutra

Stručni timovi Ministarstva pravde i Advokatske komore Srbije nastavili su danas pregovore u cilju pronalaženja rešenja povodom protesta advokata i njihovih zahteva a sledeći sastanak zakazan je sutra.

Šesti sastanak tročlanih stručnih timova je trajao oko dva sata, saopšteno je danas iz Advokatske komore Srbije.

Predstavnici ministarstva i AKS traže prihvatljivo rešenje za obe strane, a koje se tiče zahteva advokata za izmene Zakona o javnom beležništvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Članovi stručnog tima dogovorili su se da naredni sastanak bude održan u sutra, u prostorijama Ministarstva pravde.

Stručni tim AKS čine predsednica Advokatske komore Čačka Jasmina Milutinović, Mirjana Jovanović Tomić i Tanja Arsić iz Advokatske komore Vojvodine, a ministarstva su pomoćnici ministra pravde Čedomir Backović i Nela Kuburović, kao i direktor Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo Dejan Đurđević.

Komora javnih beležnika traži da se i njeni predstavnici uključe u razgovore advokature i Ministarstva pravde. Advokati su obustavili rad u celoj Srbiji 17. septembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez dogovora advokata i države

Izvor: RTS, 25.Dec.2014

Stručni timovi Ministarstva pravde i Advokatske komore Srbije nisu postigli dogovor na današnjem sastanku. Pregovori se nastavljaju u petak...Šesti sastanak tročlanih stručnih timova trajao je oko dva sata, saopšteno je iz Advokatske komore Srbije, javlja Tanjug...Predstavnici ministarstva i AKS...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.