Huawei Watch serija slavi Međunarodni dan zdravlja

Izvor: ItRešenja.com, 05.Apr.2023, 21:49

Huawei Watch serija slavi Međunarodni dan zdravlja

Kako se 7. aprila obeležava Međunarodni dan zdravlja i promoviše podizanje svesti o zdravlju na globalnom planu, neophodno je istaći uticaj koji pametni uređaji imaju na praćenje zdravlja. U skladu sa tim, Huawei nastavlja da promoviše „Zdravlje za sve“ u vidu kontinuiranog praćenja zdravlja pomoću pametnih nosivih uređaja iz svog širokog asortimana. Zahvaljujući pametnim satovima kompanije Huawei, za brigu o zdravlju dovoljno je da korisnik dodirne svoj zglob  i biće mu omogućeno >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << da preduzme proaktivne korake ka zdravom telu.

Brinite o zdravlju gde god da se nalazite

Povezanost zdravlja, okruženja i fizičke aktivnosti je veoma bitna stvar o kojoj razmišlja gradsko stanovništvo zarobljeno u žurbi i vrevi. I dok neki smatraju da se podaci o pulsu i nivou kiseonika u krvi mogu dobiti samo pomoću glomazne medicinske aparature, Huawei pametni satovi nude korisnicima podjednaku pouzdanost jednostavnim nošenjem uređaja na zglobu. Serija Huawei Watch GT 3, uključujući modele GT 3, GT 3 Pro i GT 3 SE, kao i nedavno predstavljeni Huawei Watch Ultimate, omogućava celodnevno praćenje nivoa kiseonika u krvi u svakoj situaciji. Bilo da je u pitanju fizički zahtevna aktivnost poput planinarenja ili džoginga, ili neka laganija šetnja kroz prirodu, korisnici ostaju uvek u toku sa svojim zdravstvenim stanjem.

Jednostavno praćenje zdravlja za veću produktivnost i unutrašnji mir

Huawei pametni satovi osmišljeni su tako da učine praćenje zdravlja jednostavnim, što obezbeđuje praktičnu, ali i delotvornu brigu o sebi. Opremljeni nedavno unapređenom Huawei TruSleep™ 3.0 tehnologijom, ovi uređaji donose svojim korisnicima precizno praćenje sna. To omogućava razumevanje obrasca spavanja, uočavanje mogućih problema i na osnovu toga blagovremeno kontaktiranje stručne medicinske pomoći, kada je to potrebno.

Huawei pametni satovi su osmišljeni tako da nude personalizovane podsetnike o idealnom vremenu za odlazak u krevet. Tu su da pomognu korisnicima da dovedu u red raspored spavanja, čak i kada postoji mnoštvo obaveza, čime se poboljšava raspoloženje i podiže produktivnost na poslu. Korisnici takođe mogu da prate puls pomoću Huawei TruSeenTM 5.0+, koji obuhvata i PPG5.0 modul, multisenzornu fuziju i tehnologiju veštačke inteligencije koja poboljšava preciznost i praktičnost uređaja.

Savršeno fitness društvo za kvalitetniji i duži život

Aktivan stil života je ključan za dugoročno blagostanje. Huawei pametni satovi su opremljeni različitim sportskim funkcijama, koje mogu da zadovolje sve potrebe korisnika. Širok raspon sportskih odlika podržan je TruSport™ algoritmom koji je razvila kompanija Huawei, a koji korisnicima obezbeđuje profesionalne sportske procene i predloge kako da delotvornije vežbaju i razviju osećaj za samodisciplinu. Takođe, ljubitelji trčanja obradovaće se profesionalnim savetima za trening koji su zasnovani na opsežnim podacima o trčanju.

Pametni satovi kompatibilni su sa popularnim aplikacijama za vežbanje širom sveta, uključujući i popularnu Strava aplikaciju, što omogućava besprekorno iskustvo. Za korisnike koji su stalno u pokretu, Huawei pametni satovi pogodni su i za sportove koji podrazumevaju istraživanje nepoznatog terena. Huawei Watch GT 3, Huawei Watch GT 3 Pro i Huawei Watch Ultimate poseduju Dual Band Five-System GNSS za precizno pozicioniranje, što omogućava besprekornu navigaciju i pronalaženje puta u slučaju da se korisnik izgubi. I zaista, ova serija je osmišljena tako da zadovolji sve potrebe korisnika i obezbedi idealnu zdravstvenu podršku.

Pametniji pristup zdravlju za svakoga

Huawei ima sveobuhvatni raspon nosivih uređaja u cilju zadovoljenja različitih potreba korisnika – od ultraluksuznog Huawei Watch Ultimate, preko Huawei Watch GT 3 za svakodnevno nošenje, sportskog modela Huawei Watch GT Runner, pa sve do jednostavnih Huawei Watch Fit narukvica. Ipak, jedno ostaje nepromenjeno – zdravlje korisnika je i dalje glavni prioritet. Huawei nastoji da učini kvalitetno praćenje zdravlja pristupačnim za sve grupe korisnika. Bilo da ste zauzeti poslovni ljudi ili starija lica ograničenih mogućnosti kretanja, pametnije praćenje zdravlja je na dohvat ruke.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.