Huawei Vam pruža dvostruku prednost u poslu

Izvor: ItRešenja.com, 30.Sep.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei Vam pruža dvostruku prednost u poslu

Poslovni svet je zahtevan i čak je i najtalentovanijima i najvrednijima potrebna svaka prednost koju mogu da dobiju. Set koji se sastoji od Huawei P9 ili P9 Lite pametnog telefona i Huawei sata ili Huawei Colour narukvice A1 pruža mogućnosti koje će Vam pomoći da postanete još produktivniji. Pogledajte kako možete da ostvarite dvostruku prednost!

Izgledajte elegantno, a moderno

Znate vrlo dobro da je nemoguće ostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << prvi utisak po drugi put i da odelo čini čoveka. Vaš izgled mora odmah da pokaže da ste neko od poverenja a opet i energična osoba – dinamična, ali iskusna. Kada uklapate aksesoare sa najboljim odelom za sastanak sa timom, večernju zabavu ili pregovore sa klijentom, ne morate da patite u potrazi za prihvatljivim kompromisom između klasične, konzervativne elegancije i modernosti. Huawei sat, napravljen od plemenitih materijala, minimalističan i klasično jednostavan, a u isto vreme opremljen najboljim tehnološkim rešenjima u klasi, nudi savršenu kombinaciju oba, a menjanjem kaiša ili vrste brojčanika, možete ga prilagoditi svakoj prilici.

Brinite o detaljima

Ponekad jedan detalj može da upropasti sav napor koji ste napravili. Da li Vam se ikada desilo da je Vaš savršen izgled uništila kiša na putu do sastanka jer ste zaboravili da uzmete kišobran? Da li ste zaboravili da ponesete telefon i propustili veoma važan poziv? Da li ste izostavili ključnu informaciju tokom sastanka? Nikad više! Huawei sat daje Vam sve informacije koje Vam mogu biti potrebne na najbrži mogući način – bez potrebe da uzimate svoj pametni telefon ili kompjuter. Videćete vremensku prognozu, koja se konstantno ažurira svaki put kada pogledate u sat, kao i cene odabranih akcija ili najnovije vesti iz odabranih medija, tako da možete da budete sigurni da znate sve što je potrebno. I još jedna stvar – sa Huawei satom ili Huawei Colour narukvicom A1, nikada nećete zaboraviti telefon. Kada se udaljite dovoljno da naprava na Vašem zglobu izgubi kontakt sa telefonom, bićete istog trenutka obavešteni o tome!

Budite pouzdani i opušteni

Informacija vlada poslovnim svetom. Informacija koju ne smete propustiti, informacija koja sve menja ako se iskoristi na vreme. Onda ne čudi da se mnogi poslovni ljudi suočavaju sa bolnom dilemom tokom sastanaka sa partnerima ili tokom porodičnih obroka: da li da se u potpunosti posvete sastanku, rizikujući da propuste nešto zaista važno, ili da gledaju u ekran pametnog telefona, ugrožavajući svoj odnos sa klijentima i voljenima. Za šta god da se odluče, oni su napeti i pod stresom, jer su u svakom slučaju na gubitku. Stres i nesigurnost prate ih gde god je buka ili kad god bi mogli da se opuste, odmarajući se za trenutak od svog posla.

Vi ne morate da brinete o tome. Kada stigne bitna poruka, Huawei Colour narukvica A1 obavestiće Vas nenametljivom vibracijom koju možete da osetite i u najvećoj buci, a  Huawei sat će prikazati sadržaj poruke, mejla ili obaveštenje sa društvenih mreža, što Vam daje kontrolu nad situacijom a ne ometa Vas. Sve što treba da uradite jeste da pogledate u sat!

Vaše zdravlje diktira šta možete da postignete

Rad do kasno, neprospavane noći, loša i neredovna ishrana, manjak fizičke aktivnosti sve su tipični problemi poslovnog čoveka posvećenog svom poslu. Mnogi od njih ne shvataju uticaj koji ti faktori imaju na njihovu produktivnost, smanjujući njihove intelektualne sposobnosti, brzinu reakcije ili granicu fokusiranosti. Nemojte da pravite grešku ignorišući svoje zdravlje! Sa Huawei Colour narukvicom A1 ili Huawei satom, redovno vežbanje, vođenje računa o ishrani i briga o dobrom snu, neverovatno su jednostavni. Ugrađeni senzor za korake omogućava Vam da merite svoju aktivnost, praćenje sagorevanja kalorija – da proverite koliko možete da jedete, a praćenje pulsa omogući će Vam da prilagodite vežbanje tako da poboljšate mogućnosti svog tela. Instalirane aplikacije na P9 porodici pametnih telefona koje sarađuju sa Satom i Colour narukvicom A1 daju Vam alat da pratite svoj napredak, da planirate svoju ishranu, da vodite računa o fizičkoj formi i pomažu Vam da ostanete motivisani. Svakako ih treba iskoristiti.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.