Hrvat u Milanu tukao vozača i policajca poslije saobraćajke

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat u Milanu tukao vozača i policajca poslije saobraćajke

MILANO - Poslije naizgled običnog sudara na putu u okolini Milana, Hrvat i Ekvadorac su nastavili sukob uz vrijeđanje i psovanje koje je preraslo u fizički obračun ova dva vozača.

Oni su kasnije uvukli u tuču i karabinjera koji je došao da razriješi ovaj slučaj i da ih privede u policiju.

Hrvat L.H. (27), s kojim je u vozilu bio maloljetni M.H. (17), sudario se sa F.M. (32) iz Ekvadora, pri čemu je pričinjena samo materijalna šteta bez povrijeđenih. Manja saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nesreća je mogla tu da se završi da su njeni učesnici potpisali evropski izvještaj i razišli se kao civilizovani ljudi.

Međutim, ubrzo poslije sudara uslijedile su psovke i uvrede poslije kojih su se i potukli. Na mjesto nesreće su stigli i karabinjeri, kao i Hrvatovo "pojačanje" N.H. (23), koji je ipak odlučio da pobjegne od organa reda jer je bivši prestupnik, piše Jutarnji list.

Karabinjeri su pokušavali desetak minuta da ih urazume i prekinu ovu svađu, ali su samo isprovocirali L.H, koji je nastavio obračun i sa njima. Medicinska pomoć bila je potrebna i karabinjeru, koji je zaradio ogrebotine i nekoliko hematoma, i Ekvadorcu.

Ovaj stanovnik Hrvatske je već poznat lokalnoj policiji od ranije i po nekim drugim optužbama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.