HoTS: Winter Veil i poboljšan matchmaking

Izvor: B92, 16.Dec.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HoTS: Winter Veil i poboljšan matchmaking

Posle malog kašnjenja, WInter Veil event je otpočeo u Heroes of The Storm. Do 12. januara vas u igri očekuje 50% popusta na heroje, novi mount i stimpack pokloni ukoliko odigrate dovoljan broj mečeva.

Ovim patchom je u igru dodat i ranije najavljeni heroj Lunara kao i nekoliko manjih promena u interfejsu i sistemu za chat. Detaljnije možete pročitati u zvaničnom obaveštenju.

Još jedna velika promena je u sistemu povezivanja igrača. Do sada se matchmaking oslanjao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sistem koji je Blizzard koristio za Starcraft 2, jako dobrim sistem za 1vs1 igru ali ne toliko efikasnim za timsku igru sa dosta parametara. Od sada će se sistem zasnivati na procenjenoj veštini svakog igrača (MMR) a u Ranked modu bi trebalo da mnogo češće srećete igrače istog ranga. Blizzard je najavio da će zbog ovih promena verovatno doći do nešto dužeg čekanja na meč jer će igra tražiti saigrače kojima bi logičnije mogao da se sastavi tim, ali i da će se prioritet za meč davati igračima koji su u tom trenutku najduže bili na čekanju. Kako će se sistem dalje razvijati i šta će sve ove promene značiti za igrače možete pročitati na ovom linku.

izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.