Heroes of The Storm 2016 šampionat počinje u aprilu

Izvor: B92, 20.Jan.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroes of The Storm 2016 šampionat počinje u aprilu

Blizzard je najavio početak prolećne sezona turnira u Heroes of The Storm, prvog od tri takmičenja koja će kulminirati se Global Championship.

Tokom januara, februara i marta će biti regionalna takmičenja čiji pobednici dobijaju put na finalne i pohod ka pola miliona dolara u ovoj fazi, odnosno preko 4 miliona u finalu.

Kvalifikaciona runda za Evropljanje počinje već ove nedelje, tačnije 23. januara, a završava se 5. i 6. marta velikim finalnim turnirom u Katovicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Poljskoj sa nagradnim fodnom od 100 hiljada dolara. Raspored kvalifikacije i prijave za iste su dostipni na ESL sajtu dok raspored takmičenja za ostale regione možete pogledati u Blizzardovoj najavi.

izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.