Halo Infiniti će možda biti besplatan za igru

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 21:15

Halo Infiniti će možda biti besplatan za igru

Lepo...

Halo Infinite bi mogao uskoro da dobije i free-to-play mod, po uzoru na popularne online pucačine kao što je Call of Duty. Popularna stranica Smyths u Irskoj, koja se bavi prodajom igračaka i video igara u Velikoj Britaniji, objavila je da nas čeka “revolucionarno iskustvo igranja sa više igrača“, a sve u vezi sa Halo Infinite. Stranica je obrisana, ali u keširanoj verziji i dalje možete pristupiti ovim informacijama.

343 Industries confirmed Halo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Infinite's multiplayer will be free-to-play and run at 120fps on Xbox Series X. https://t.co/Uw8GdEAQb0 pic.twitter.com/yM31jfbtos

— IGN (@IGN) July 31, 2020

Do 120 frejmova po sekundi

S vremena na vreme čini se da je Call of Duty napravio pravi iskorak kada je u pitanju besplatna verzija njihove igre za online borbe. Iz novih informacija vidi se da će verovatno i drugi popularni pucački naslovi krenuti istim putem, pa se i od Halo igre očekuje nešto slično. Informacije koje su procurele govore nam da će Halo Infinite ići i do 120fps na konzoli Xbox Series X. I drugi korisnici sa Tvitera su potvrdili da se radi o veoma visokom kvalitetu igre, ali i o modovima koji su potpuno novi za Halo franšizu.

Definitivno bi ovakav potez bio ogroman za Halo. Ideja je da se putem free-to-play verzije stvori ogromna baza igrača koji će kasnije kupovati druge modove i razne sitne stvari koje će doneti prihod Microsoftu, kao što je to uradio prošle godine Call of Duty sa njihovom battle royale verzijom Call of Duty: Warzone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.