Hakeri koriste Flash bug

Izvor: ITsvet.com, 10.Jun.2011, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri koriste Flash bug

Adobe Systems je potvrdila da je Flash Player bug koji je ova kompanija zakrpila u nedelju korišćen od strane hakera za krađu podataka Google Gmail korisnika. Slaba tačka koja je zakrpljena pre dva dana je vanredni update. Ova zakrpa je druga u manje od četiti nedelje u okviru Flasha i peta ove godine. Pojava da Adobe vikendom objavljuje zakrpe je veoma neobična za kompaniju Adobe i samo govori u prilog tvrdnji koliko je ova slaba tačka bila ozbiljna. Predstavnik za štampu kompanije je rekao da je slaba tačka bila aktivno iskorišćavana od strane ciljanih napada koji su dizajnirani da privuku korisnike da kliknu na zlonamerni link.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Adobe" sav u zakrpama

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Adobe Systems je potvrdila da je Flash Player bug koji je ova kompanija zakrpila u nedelju korišćen od strane hakera za krađu podataka Google Gmail korisnika. ..Slaba tačka koja je zakrpljena pre dva dana je vanredni update. Ova zakrpa je druga u manje od četiti nedelje u okviru Flasha i peta ove...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.