HUAWEI Mate 20 Pro – idealan za putovanja!

Izvor: ItRešenja.com, 03.Dec.2018, 03:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUAWEI Mate 20 Pro – idealan za putovanja!

Celog života planirate putovanje na egzotične destinacije? Želite da proputujete svetom i uživate u jedinstvenim prizorima naše planete, da upoznate nove kulture? Huawei je Ivu Bundalo i Dejana Krsmanovića, pustolove, podržao u njihovoj hrabroj odluci da se otisnu na svoje putovanje iz snova – u Afriku! Svoje utiske i doživljaje beleže na svom instagram blogu, a njihov neprikosnoveni matena ovom putovanju je upravo HUAWEI Mate 20 Pro telefon!

Ovi entuzijasti su svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << putovanje započeli u Keniji, tačnije Nairobiju, gde su imali prilike da dožive kulturu koja je potpuno drugačija od svega što im je do tada bilo poznato. Osim Nairobija, u kome trenutno provode većinu svog vremena u Keniji, imali su priliku da upoznaju autentične biljne i životinjske vrste koje predstavljaju prirodne lepote ove velike afričke države. Svakodnevno se upoznaju sa različitim delovima grada i ruše sve postojeće predrasude o afričkom kontinentu.

Naši pustolovi privremeno su odseli u Tom Momboja ulici u kojoj se nalazi centralno stajalište nesvakidašnjih Matatu autobusa koji, ukrašeni grafitima, jarkim bojama, i izmenjenih oblika predstavljaju pravu umetničku izložba na točkovima. Najveći poduhvat na njihovom dosadašnjem putovanju, ostvarili su kada su posetili Kiberu – najveću afričku favelu, koja je na nekim sajtovima opisana kao najopasnije mesto na svetu. Još jedan dokaz da ne treba imati predrasude jeste činjenica da su najupečatljiviji utisak na Ivu i Dejana ostavili zapravo osmesi i srdačni pozdravi koje su im upućeni.

Zahvaljujući karakteristikama HUAWEI Mate20 Pro telefona, Iva i Dejan mogu da zabeleže svaki trenutak nepredvidivnog putovanja. Ono što im omogućava da ,,uhvate’’ savršene trenutke, jeste veštačka inteligencija (AI) integrisana u telefonu HUAWEI Mate 20 Pro. Neverovatne sposobnosti veštačke inteligencije omogućavaju pravljenje idealnih fotografija Afričkih ,,bisera’’ potpuno jednostavno – jer AI sve to radi umesto vas.

Njihove fotografije deluju kao prava umetnička dela, spremna da se pokažu svetu. Trostruka LEICA kamera HUAWEI Mate20 Pro pametnog telefona poseduje i opciju ultra širokog ugla, kao i mogućnost makro fotografisanja, a upravo ove karakteristike kamere omogućile su našim avanturistima da zabeleže fantastične fotografije Nairobija, stanovnika, životinja i  prelepih pirodnih predela koji ih okružuju. Zum koji kamera ovog urađaja ima, dozvolio je Ivi i Dejanu da budu na bezbednoj udaljenost od čopora usnulih lavica koje na fotografiji deluju kao da su na dohvat ruke, a da pritom kvalitet slike ostane gotovo nepromenjen.

Zbog toga je telefon Huawei Mate 20 Pro savršen mate, ne samo za ovu afričku avanturu, već na svakom putovanju koje možete da zamislite.

Nakon Kenije, Iva i Dejan planiraju da posete Zanzibar, Tanzaniju, Zambiju, Zimbabve, Bocvanu, Namibiju i Južnoafričku republiku, a možda će njihovo putovanje poprimiti potpuno neizvesan tok i otići u nekom neočekivanom, još uzbudljivijem pravcu. Svaka posećena destinacija, biće zabeležena iz ugla moćne kamere HUAWEI Mate 20 Pro telefona.

Predstojeće pustolovine ovih entuzijasta iz Afrike možete pratiti na Huawei društvenim mrežama – facebooki Instagram stranicii na njihovoj instagram stranici.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.