HTC sprema Desire sa osam jezgara?

Izvor: B92, 28.Jan.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC sprema Desire sa osam jezgara?

Već duže vreme postoje glasine o tome kako se HTC sprema na nešto jeftinije proizvođače čipova i udaljavanje od Qualcomma. Novim i raznobojnim modelom iz linije Desire čini se da su glasine potvrđene, jer mu srce čini MediaTek čip sa osam jezgara.

Novi HTC-ov uređaj srednjeg segmenta trebalo bi da košta oko 240 evra iako još nije poznato da li će ovaj uređaj biti globalno dostupan. Reč je o modelu na platformi MediaTek koja koristi svih osam procesorskih jezgara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Cortex-A7.

Što se ostatka tehničkih karakteristika tiče, uređaj bi trebalo da ima dijagonalu od pet inča, uz ekran rezolucije 720p.

Tu su još kamera od osam MP, gigabajt i po radne memorije, a sa softverske strane tu bi trebalo da bude HTC Sense 5.5 UI povrh Androida 4.3 Jelly Bean.

HTC Desire nepoznate oznake bi trebalo da bude dostupan u četiri boje kućišta, crvenoj, narandžastoj, plavoj i žutoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.