HTC ostvario profit u prvom tromesečju

Izvor: B92, 29.Apr.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC ostvario profit u prvom tromesečju

Kompanija HTC prijavila je svoj finansijski izveštaj za prvo tromesečje ove godine u kome se vidi da su imali profit od 11,8 miliona dolara, a ostvareni prihod je 1,36 milijardi dolara.

Treba istaći da je kompanijin prihod porastao za četvrtinu u odnosu na isti period prošle godine. HTC skok prihoda pripisuje "prilagođenom portfoliju za individualna tržišta i ciljanim marketinškim naporima".

HTC smatra da je objava One M9 i One M9+ telefona tokom ovog tromesečja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila uspešna, a partnerstvo sa kompanijama Under Armour i Valve u oblasti fitnesa i virtuelne realnosti je takođe istaknuto. Sledeće tromesečje će biti veoma važno za HTC, jer će to biti prvi period pune dostupnosti HTC One M9 telefona.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.