HTC HD2 i zvanično stigao

Izvor: B92, 11.Nov.2009, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC HD2 i zvanično stigao

I dostupan je u Telenor prodavnicama u Knez Mihajlovoj, Delta City-ju i Ušću, kao i preko online prodavnice na adesi eshop.telenor.rs



Prema informacijama koje dolaze iz kompanije Telenor, HTC HD2 je trenutno najbrži telefon na tržištu sa Qualcomm’s 1Ghz Snapdragon procesorom,a poseduje i kapacitivni ekran od 4,3 inča. Osim toga, telefon ima kameru od 5Mpix, GPS, Wi-fi, Bluetooth, 3G, a prvi je HTC telefon koji podržava HTC Sense tehnologiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Što se softverskih karakteristika tiče, operativni sistem dolazi iz Microsofta, a reč je o Windows Mobile sistemu u verziji 6.5. Telefon ima mogućnost sihronizacije sa Microsoft Exchange-om, a podržava i servis My phone, pomoću kojeg korisnici mogu bez naknade automatski bekapovati i sihnronizovati podatke. Osim toga, dostupna je i Windows Marketplace platforma, putem koje se mogu preuzimati različite aplikacije.

Cena telefona uz pretplatnički ugovor bez ugovorne obaveze iznosi 68 hiljada dinara, a o ostalim paketima uz koje možete nabaviti ovaj telefon po povoljnijoj ceni informacije možete pronaći na Telenorovom sajtu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.