HR profesionalci i regruteri — prijavite se za fokus grupe o budućnosti HR-a u IT-u

Izvor: ITdogadjaji.com, 24.Maj.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR profesionalci i regruteri — prijavite se za fokus grupe o budućnosti HR-a u IT-u

Od 30. maja do 1. juna u Startit Centru će se održati niz fokus grupa namenjenih domaćim HR profesionalcima i regruterima u IT-u, u organizaciji Fenix HR-a i uz podršku Startit Poslova.

Kako navode organizatori, a i mi prepoznajemo iz prakse, ubrzani tempo razvoja domaće IT industrije nameće brojne izazove HR profesionalcima na svakodnevnom nivou. Uprkos velikom rastu IT-ja i sve većem interesovanju za ovu temu, fale dubinski podaci o tome kako se HR profesionalci >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << nose sa specifičnostima srpskog IT tržišta.

Ove fokus grupe imaju za cilj da pomognu HR profesionalcima da dobiju odgovore na neka od pitanja koja se javljaju tokom rada u ovoj oblasti. Kroz fokus diskusije će se otkrivati odgovori pitanja poput:

Koja je uloga HR-a u IT kompanijama u Srbiji? Kakve promene očekujemo?

Koji su to izazovi sa kojima se HR profesionalci suočavaju u svom radu?

Kako se najbolje pripremiti za rešavanje sadašnjih i budućih izazova?

Na koji način možemo najbolje da upotrebimo nova HR znanja i tehnologije?

Rezultati ovog istraživanja će biti široko dostupni i biće namenjeni unapređenju HR profesije u IT-u. Možete se prijaviti na bilo koju od ovih fokus grupa (koje traju po 90 minuta), popunjavanjem formulara ovde.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.