HP predstavlja novu familiju pristupačnih LaserJet štampača

Izvor: ItRešenja.com, 02.Nov.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP predstavlja novu familiju pristupačnih LaserJet štampača

HP Inc., globalni lider u oblasti štampe, predstavio je šest novih, brzih, pristupačnih monohromatskih LaserJet štampača za mikro i mala preduzeća, koji rade u mobilnom okruženju. Osveženih linija, štampači, kao i multifunkcijski modeli, su najproduktivniji HP LaserJet štampači u svojoj klasi – sa 15 do 20% većim brzinama štampe kod modela iz serija M100 i M200.

„Korisnici vole jasan i čist tekst koji dobiju na HP LaserJet štampačima, ali žele i neke dodatne opcije >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << po pristupačnim cenama”, rekao je Santi Morera, potpredsednik i generalni direktor Imaging & Printing, HP Inc. „Ovim predstavljanjem, HP je ponudio jedne od najpristupačnijih, najefikasnijih, najmanjih laserskih štampača ikada, savršenih za korišćenje u kancelarijama mikro i malih preduzeća, koje rade u mobilnom okruženju“.

Novi štampači su projektovani tako da podrže brzi tempo mobilnog života omogućavajući lako štampanje sa pametnih telefona, tableta i laptopova koristeći Wi-Fi Direct, bez potrebe za pristupom kompanijskoj mreži.

Na kraju, novi laserski štampači pomažu kompanijama da uštede novac i na računima za struju, doprinoseći globalnoj održivosti kroz HP Auto-On/Auto Off tehnologiju.

Cene i dostupnost:

Dodatne informacije o novim  HP LaserJet Pro serijama štampača dostupne su na www.hp.com/go/laserjet.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.