HP TouchPad napravljen kao PC

Izvor: ITsvet.com, 04.Jul.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP TouchPad napravljen kao PC

Rani uvid u novi HP TouchPad pokazao je da je ovaj uređaj osmišljen i izrađen na isti način kao i PC, za razliku od iPad uređaja koji je proizveden tako da manje podseća na tradicionalni način izrade računara. Ono što je gotovo neverovatno jeste činjenica da je, i pored ovakve sličnosti, mnogo jednostavnije popraviti HP TouchPad uređaj, što je pozitivna strana, dok je negativna strana to što je usled primene takve tehnologije aparat glomazniji. Osim toga, prva testiranja pokazala su da je HP TouchPad mnogo lakše rastaviti nego iPad uređaj ali nije jednostavan kao Motorola Xoom, a rani uvid pokazuje da WebOS 3.0 interfejs funkcioniše na atraktivan način.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HP TouchPad napravljen kao PC

Izvor: LaptopSvet.com, 05.Jul.2011, 08:54

Rani uvid u novi HP TouchPad pokazao je da je ovaj uređaj osmišljen i izrađen na isti način kao i PC, za razliku od iPad uređaja koji je proizveden tako da manje podseća na tradicionalni način izrade računara. Ono što je gotovo neverovatno jeste činjenica da je, i pored ovakve sličnosti, mnogo...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.