HP Srbija - rast u svim segmentima

Izvor: B92, 27.Mar.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP Srbija - rast u svim segmentima

Kompanija HP je, za 10 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, zabeležila rast u svim segmentima poslovanja, a promet je uvećan na oko 100 miliona dolara na godišnjem nivou, izjavio je danas direktor HP Srbija Miloš Ðurković.

"U početku je kompanija prepoznata kao proizvođač personalnih računara i štampača, a danas kao kompanija koja pruža kompletna i kompleksna IT rešenja za sve korisnike", kazao je Ðurković na godišnjoj konferenciji HP Discover.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pored odličnih rezultata, u segmentu grafike, štampe i računarske opreme, zabeležen je rast poslovanja i u primeni značajnih poslovnih i tehnoloških rešenja, istakao je Ðurković.

On je kazao da HP proizvode i rešenja danas imaju kućni korisnici, mala i srednja preduzeća, veliki i brzorastući sistemi, javna preduzeća i državne instituticije, dodavši da se celokupne finansije Srbije obavljaju na HP rešenjima.

"Za 10 godina uspeli smo pet puta da uvećamo promet i napravimo više od 100 miliona dolara i da tim od pet ljudi povećamo na više od 90 mladih i talentovanih stručnjaka", izjavio je direktor HP Srbijea.

Poslovna strategija bazira se na principu globalne kompanije sa lokalnim prisustvom, kazao je Ðurković i naveo da u HP-u rade domaći stručnjaci sa lokalnim znanjima i osećajem za ovdašnje tržište.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HP Srbija: Uspeh u svim segmentima poslovanja

Izvor: EMportal, 28.Mar.2012, 16:33

Kompanija Hjulit pakard (Hewlett-Packard) je, za 10 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, zabeležila rast u svim segmentima poslovanja, a promet je uvećan na oko 100 miliona dolara na godišnjem nivou, izjavio je danas direktor HP Srbija Miloš Đurković.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.