Google+ se gasi u aprilu!

Izvor: ItRešenja.com, 05.Feb.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google+ se gasi u aprilu!

Vest da Google gasi Google+ nije nova, o tome smo i mi pisali u oktobru prošle godine, ali do sada nije bio poznat toačan datum gašenja. Google to sada precizira pa kaže da će Google+ za obične korisnike biti ugašen 2. aprila 2019., što znači da će biti izbrisani svi njihovi nalozi sa kompletnim podacima.

“Drugog aprila 2019. vaš Google+ nalog i sve Google+ stranice koje ste kreirali biće izbrisane, a mi ćemo započeti sa brisanjem sadržaja sa korisničkih Google+ naloga. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Fotografije i video snimci sa Google+ u vašoj Album arhivi i vaše Google+ stranice će takođe biti izbrisani”, navodi Google.

Takođe, od 4. februara više neće biti moguće kreirati nove profile, stranice i zajednice, niti se u treće aplikacije ulogovati putem Google plusa.

Google u svojoj službenoj objavi navodi ga se ovo odnosi na privatne korisnike, dok Google+ za poslovne koji plaćaju Gsuite paket, sve ostaje po starom.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.