Google poklanja 2GB prostora ukoliko proverite sigurnosna podešavanja

Izvor: Baguje.com, 11.Feb.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google poklanja 2GB prostora ukoliko proverite sigurnosna podešavanja

Google je odlučio da je vreme da proverite vaša sigurnosna podešavanja na svom Google nalogu, i to ne tako da vas forsira, nego da vas “natera” tako što će vam dati 2GB besplatnog prostora na Google Drive-u i ostalim Google servisima ukoliko proverite nekoliko sigurnosnih koraka vašeg naloga.

Sve što je potrebno da uradite jeste da otvorite stranicu “Sigurnosna provera” i prođete svih pet koraka i proverite da li je sve u redu, ukoliko jeste, potvrdite >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << to klikom na plavo dugme i to je sve. Ukoliko ovo uradite do 17. februara 2015. godine, dobijate 2GB prostora krajem ovog meseca. Isto tako, bićete obavešteni i mailom kada vam “legnu” 2 besplatna gigabajta prostora.

Post "Google poklanja 2GB prostora ukoliko proverite sigurnosna podešavanja" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 11. 02. 2015.
Kategorije: Google, Google Drive, Vesti | Tagovi: besplatno

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.