Google otvara e-butik

Izvor: B92, 18.Nov.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google otvara e-butik

Google otvara veliku modnu web stranicu koja bi trebalo da promeni dosadašnji šoping na internetu, bar onaj visoke mode.

Izvor: T-Portal




Boutiques.com sa svim bitnim imenima modne industrije sadržavaće linkove na imena dizajnera, a dozvoljavaće korisnicima i da sami pretražuju. Korisnici će takođe moći da personalizuju svoje profile, prilagode ih sopstvenom ukusu rešavanjem kvizova i traženjem svog stila.

Nova Googleova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranica će beležiti krojeve, stilove i materijale, kao i detaljnije preferencije korisnice – na primer, sklonost tačkicama ili generalno odbojnost prema maksi-suknjama.

Na stranici su takođe pozvali dizajnere, blogere i poznate osobe da kreiraju svoje manje butike, uključujući sestre Olsen. Zvezda serije 'True Blood' Anna Paquin predlaže oštriji stil u odevanju, naglašen uskim farmerkama i kratkim čizmama s visokom petom Alexandera McQueena.

U objavi za medije stoji: 'Način na koji kupujemo odeću je sasvim drugačiji od onoga kako kupujemo kamere. Kod mode recenzije i specifikacije su puno manje važni, modna kupovina podrazumeva otkrivanje nečega što odgovara vašem ukusu i u čemu ćete se dobro osećati. Stranica Boutiques koristi računarske tehnike za vizuelnu analizu vašeg ukusa i odabir nečega što bi mu odgovaralo.'

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Google osvaja svet mode i šopinga

Izvor: Mondo, 19.Nov.2010, 12:44

Google pokreće modnu web stranicu koja bi mogla da promeni dosadašnji način kupovine na Internetu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.