Google+ omogućio pravljenje profila Google Apps korisnicima

Izvor: Baguje.com, 28.Okt.2011, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google+ omogućio pravljenje profila Google Apps korisnicima

Google je konačno omogućio pravljenje Google+ profila svim korisnicima, tj. i onima koji imaju poslovne (google apps) naloge na Google serverima. Vezano za ovo, obaveštavam vas da sam upravo napravio i profil za Baguje.COM na ovoj društvenoj mreži koji možete da pogledate na stranici https://plus.google.com/u/0/115381815011798793016
Dakle, ukoliko ste korisnik Google Apps-a, ili firma za koju radite, možete da aktivirate ovu uslugu/administratori mogu da aktiviraju ovu uslugu u podešavanjima domena jer je inače isključena.
Takođe, uz ove izmene omogućeno je i menjanje slika sa naprednim editorom, pogledajte u video klipu ispod kako to izgleda.
Slični postovi:Chrome ekstenzija/aplikacija - Unofficial Chrome AppsGoogle Chrome dobija podršku za više profilaKontrola profila u Google Chrome veb brauzeru

Post "Google+ omogućio pravljenje profila Google Apps korisnicima" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 28. 10. 2011.
Kategorije: Baguje.com, Društvene mreže, Google+ | Tagovi: profil



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.