Google maps Street View dostupan i u kućama/objektima

Izvor: Baguje.com, 28.Okt.2011, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google maps Street View dostupan i u kućama/objektima

Google maps Street View, projekat Google-a da mapira i digitalizuje svaku ulicu na svetu se polako širi i od nedavno je omogućeno da vidite neke objekte i iznutra. Kao što znate, do sada su snimci hvatani uz pomoć posebno monitoranog držača na kolima sa minimum 8 kamera ili je postavljen na trocikl pa tako recimo slikane građevine kao što su recimo Koloseum u Italiji itd. ali se sada otišlo korak dalje i kamera je po prvi put zašla u neku manju firmu, u slučaju sa slike >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << ispod u prodavnicu stripova.
Klikom na sliku ćete otići direktno na Google maps i virtuelno ući u ovu prodavnicu. Verujem da će u nekom relanom vremenskom intervalu firme moći da biraju da li žele da se njihov lokal/objekat pojavi na mapama u street view, dok je recimo to sada moguće uraditi preko Google Paces-a tj. preko Google Map makera u Srbiji.
Slični postovi:Google Street View od danas dostupan na svih 7 kontinenataGoogle Street view uskoro i u igricamaNove opcije Google Maps za Android

Post "Google maps Street View dostupan i u kućama/objektima" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 28. 10. 2011.
Kategorije: Google Mape, Vesti | Tagovi: mape, street view



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.