Google kupio Meebo

Izvor: Baguje.com, 05.Jun.2012, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google kupio Meebo

Meebo, program za dopisivanje o kome smo pisali nekoliko puta je juče objavio da ga je Google preuzeo. Google je takođe ovo potvrdio i objavio da će tim koji stoji iza ovog sajta/servisa raditi na poboljšanju Google+ društvene mreže.

Voleo bih kada bi Google omogućio prijavu i sa drugih naloga na svoj chat na Google+ mreži, a da li će to da se desi ostaje nam samo da čekamo i vidimo.
Cena koja se spominje je oko 100 miliona dolara, ali još uvek nije zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << potvđena cifra.


Post "Google kupio Meebo" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 5. 06. 2012.
Kategorije: Dopisivanje, Google, Vesti | Tagovi: meebo



Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

Nintendo predstavio novog Super Maria

Izvor: Baguje.com, 05.Jun.2012

New Super Marios Bros. 2 je ime igre koji je Nintendo upravo predstavio. U traileru ispod možemo da vidimo mnogo novina u igrici na koje nismo navikli, a najviše se primećuje mnogo više zlatnika :). Uživajte u traileru. . . Post "Nintendo predstavio novog Super Maria" je objavio djevrek za...

Nastavak na Baguje.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.