Google gasi Reader 1. jula

Izvor: ITsvet.com, 15.Mar.2013, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google gasi Reader 1. jula

Dan kojeg su se plašili svi fanovi Google Readera je najavljen. Ovaj servis će biti ugašen, a dan kada će Google Reader prestati sa radom je 1. jul ove godine. Google Reader je pokrenut 2005. godine u pokušaju da se ljudima olakša da pronađu i budu u toku sa informacijama na svojim omiljenim sajtovima. Međutim, od 1. jula će svi korisnici morati da pronađu neko drugo rešenje. Oni koji su zainteresovani za alternativu mogu da prebace podatke, uključujući svoje pretplate koristeći Google Takeout u naredna četiri meseca. Google Reader omogućava korisnicima da se prijave i da čitaju feed-ove u formatu koji podseća na prijemno sanduče elektronske pošte.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Save Google Reader - kako da spasimo ovaj web servis?

Izvor: Economy.rs, 16.Mar.2013, 00:06

Google u protekle dve godine ugasio značajan broj online proizvoda, ali vest da će i Google Reader biti ugašen 1. jula ove godine, izazvala je buru među korisnicima Interneta.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.