Google će jednom nedeljno objavljivati bezbednosna ažuriranja za Chrome

Izvor: Informacija.rs, 09.Avg.2023, 00:50

Google će jednom nedeljno objavljivati bezbednosna ažuriranja za Chrome

Počev od Chromea 116, Google će jednom nedeljno objavljivati bezbednosne ispravke za stabilni kanal, tako da će korisnici brže dobijati zakrpe koje bi mogle da spreče napade u kojima se iskorišćavaju velike ranjivosti. Googleova izdanja Chromea na stabilnom kanalu koja se objavljuju na svake četiri nedelje sada će biti praćena nedeljnim bezbednosnim ažuriranjima (ranije je to bilo svake dve nedelje) kako bi se zatvorio...

Nastavak na Informacija.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google menja taktiku: Jednom nedeljno

Izvor: B92, 09.Avg.2023

Počev od Chromea 116, Google će jednom nedeljno objavljivati bezbednosne ispravke za stabilni kanal, tako da će korisnici brže dobijati zakrpe koje bi mogle da spreče napade u kojima se iskorišćavaju velike ranjivosti.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.