Izvor: B92, 15.Jan.2020, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Transit stigao u Beograd: Od sada "na mapi" i linije GSP-a

Na Google Maps aplikaciji i internet stranici korisnici će u okviru Transit servisa ubuduće moći i da pogledaju linije gradskog prevoza kojima mogu da stignu do željene destinacije.

Bazom podataka o gradskom saobraćajnom prevozu u Beogradu koju koristi Google Transit rukovodi firma Apeks.

Kada uđete u Google Maps aplikaciju i ukucate željenu destinaciju, dovoljno je da kliknete na ikonicu gradskog prevoza.

Tada bi trebalo da dobijete informaciju o linijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje voze do tamo, ceni karte i terminu kada vaš prevoz polazi.

Potrebno je, ipak, napomenuti da podaci nisu još u potpunosti ažurirani, pa se pretpostavlja da će biti potrebno nekoliko dana kako bi najnovije izmene u gradskom prevozu bile ucrtane i u okviru Google Transit servisa.

Google Transit za podatke koje daje korisnicima koristi zvaničan red vožnje prevoznika.

Ova opcija još od ranije postoji u nekim gradovima u Srbiji, a sada je konačno dospela i do prestonice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVO će vas obradovati: U Beogradu se uvodi novina koja će olakšati kretanje građanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 14:38

Na "Guglovoj" mapi i internet stranici korisnici će u okviru „Tranzit servisa“ ubuduće moći i da pogledaju linije gradskog prevoza kojima mogu da stignu do željene destinacije...Bazom podataka o gradskom saobraćajnom prevozu u Beogradu koju koristi "Gugl tranzit" rukovodi firma "Apeks"...Kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.