Izvor: ItRešenja.com, 08.Mar.2024, 17:43

Google Pixel 8a dolazi sa višom cenom i svežim bojama

Google priprema iznenađenje za sve ljubitelje pametnih telefona – Pixel 8a, model koji bi mogao biti znatno skuplji od svojih prethodnika. Ako verujemo izvorima bliskim nemačkim trgovcima, Pixel 8a će startovati sa cenom od 570 evra za verziju sa 128GB prostora za skladištenje, dok će model sa 256GB koštati čak 630 evra. U poređenju, prošlogodišnji […] The post Google Pixel 8a dolazi sa višom cenom i svežim bojama appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Google Pixel Watch 3 donosi UWB za sigurnije otključavanje telefona

Izvor: ItRešenja.com, 08.Mar.2024

Google Pixel Watch 3 mogao bi doneti značajne novine u načinu kako koristimo pametne satove za interakciju sa našim telefonima. Prema najnovijim informacijama, očekuje se da će ovaj pametni sat imati UWB (Ultra-širokopojasnu) konektivnost, što bi omogućilo brže i sigurnije otključavanje telefona...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.