Google Maps dodaje “živo” osvežavanje gradskog saobraćaja

Izvor: Baguje.com, 16.Jun.2011, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Maps dodaje “živo” osvežavanje gradskog saobraćaja

Google je osvežio desktop i mobilne verzije servisa Google Maps, dodavši mogućnost prikazivanja stanja u gradskom saobraćaju u realnom vremenu. Primera radi, na taj način možete videti kada će autobus pristići na željeno mesto čak i kada kasni, tako da možete da isplanirate alternativan put kretanja.

Nova funkcija trenutno je dostupna u nekoliko američkih gradova (Boston, Portland, San Dijego i San Francisko) i dva evropska (Madrid i italijanski Turin), a Google će vremenom raditi na pokrivanju drugih većih gradova. Ako se zateknete u nekom od pomenutih mesta, možete koristiti novu funkciju kako na računaru, tako i na mobilnom uređaju sa Androidom 1.6 ili novijim.
Izvor: DigitalOnLine
Slični postovi:Kontrola reda vožnje preko Google Maps-a Nove opcije Google Maps za Android Firefox 4.0 dodaje Bing.com kao dodatni pretraživač

Post "Google Maps dodaje 'živo' osvežavanje gradskog saobraćaja" je objavio mvgr za sajt Baguje.COM, dana 15. 06. 2011.
Kategorije: Google Mape | Tagovi: saobracaj



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.