Google Maps dobija još jednu funkciju, da li ćete je koristiti?

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 07:48

Google Maps dobija još jednu funkciju, da li ćete je koristiti?

Google Maps dobija nekoliko novih ažuriranja, uključujući i jedno koje je dizajnirano tako da vam pomogne u pravljenju planova sa društvom.

Nova "društvena" funkcija je zamišljena da bi vam omogućila da planiranje iz grupnog četa prenese u Google Maps. Moći ćete lakše da delite lokaciju, planirate izlaske sa prijateljima i glasate o grupnim aktivnostima.

Biće omogućeno i pravljenje "liste za saradnju", kako biste mogli da počnete sa planiranjem druženja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon što sa prijateljima podelite lokaciju. Svi u grupi mogu da dodaju mesta za koja su zainteresovani, i da se za njih onda glasa.

Google kaže da će nova funkcija omogućiti korisnicima da planiraju izlaske od početka do kraja, direktno u aplikaciji Maps - na primer, možete na ovaj način da organizujete zimski odmor, preneo je Tech Crunch.

Novo ažuriranje će se pojaviti globalno na Android i iOS uređajima u narednim nedeljama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.