Google Maps dobija Incognito načina rada

Izvor: ItRešenja.com, 22.Sep.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Maps dobija Incognito načina rada

Za vreme Google-ove ovogodišnje I/0 konferencije održane u maju najavljeno je kako će kartografski servis Google Maps dobiti incognito način rada.

Da opcija zaista postoji potvrdilo je testiranje preview verzije Google Maps-a gde se nalazi upravo ta opcija. Incognito način rada dakle skriva lokacije koje je korisnik pretraživao ili za koje su zatražene upute.

Opciju je moguće jednostavno aktivirati i deaktivirati i to tapkanjem po profilnoj fotografiji. Nalazi se u 10.26 preview verziji Google Maps-a. Incognito način rada se već nalazi u drugim Google-ovim aplikacijama kao što je Google Chrome i YouTube.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.