Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Duo glasovno pozivanje dostupno globalno

Kada je Google prvobitno objavio svoju Duo aplikaciju, servis je dizajniran kako bi se obavljali video pozivi. Google je prošle godine obećao da će audio pozivi stići u aplikaciju, što se i desilo prošlog mjeseca. Google Duo glasovno pozivanje je prvo bilo dostupno korisnicima u Brazilu, a sada počinje da se širi i globalno.

Ovo znači da će za one koji žele da obavljaju glasovne pozive, Duo biti još jedna aplikacija koju će moći da koriste za ovo. Aplikacija će raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << samo ako i druga osoba, sa kojom se obavlja razgovor, ima instaliranu Duo aplikaciju.

Hangouts je do sada bio opcija za one koji su željeli da vode glasovne razgovore, ali kako se Hangouts sada više fokusira na poslovno tržište, Google Duo će biti nova opcija za one koji žele da koriste Google servise.

(NN, benchmark)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.