Google Chrome jede za doručak Firefox i Internet Explorer

Izvor: Baguje.com, 28.Dec.2010, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Chrome jede za doručak Firefox i Internet Explorer

Prvo da pojasnim naslov. 'Jede' označava oduzimanje procenata na svetskom nivou drugim veb brauzerima. 'za doručak' označava da je tek početak dana, tj. Google Chrome je tu tek 2 godine, a već je treći brauzer na svetu po upotrebi, srljajući napred, pitanje je meseca kada će preuzeti titulu drugog veb brauzera od Firefoxa. Pogledajmo sledeće zanimljive grafikone koji prikazuju ovo o čemu pričam.
Grafikon jednostavno pokazuje sve. Plava i narandžasta linija su Internet Explorer i Firefox, dok je zelena Google Chrome. Pratite pad prve dve i rast treće, zelene linije. Firefox je u poslednji 12 meseci opao za oko 4%, slično kao i IE, dok je Chrome preuzeto sve sebi, i narastao za nekih 8-9%....

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.