Google Chrome 23

Izvor: ITsvet.com, 09.Nov.2012, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Chrome 23

Google je najavio izdavanje Chrome 23 verzije u okviru stabilnog izdanja koja je veoma interesantna i sa sobom donosi veliki broj različitih unapređenja. U okviru nove verzije obezbeđena je podrška za GPU akcelerisano video dekodiranje koje će redukovati opterećenje CPU. Uzimajući u obzir činjenicu da GPU troši manje energije u poređenju sa prethodnim procesorom, to u velikoj meri može uticati na produženje trajanja baterije, dok su testiranja koje je izvršio Google pokazala da se može postići produženje rada do 25 odsto. Nova Chrome 23 verzija donosi i novu „Do Not Track“ opciju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Google obećava manje gladni Chrome

Izvor: ITsvet.com, 09.Nov.2012

Google tvrdi da bi unapređena verzija njihovog Chrome pretraživača mogla da dovede do baterije koja će obezbediti više vremena rada. Ovu informaciju Google je objavio u okviru njihove najnovije verzije bloga najavljujući mogućnost pretraživača da pokreće GPU akcelerisani video. Baterije koje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.