Google Chrome 20.0.1105.0 Dev

Izvor: ITsvet.com, 21.Apr.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Chrome 20.0.1105.0 Dev

Google Chrome je pretraživač koji kombinuje minimalistički dizajn sa sofisticiranom tehnologijom koja Web čini bržim, sigurnijim i jednostavnijim. Najnovija verzija koja je objavljena poznata je pod nazivom Google Chrome 20.0.1105.0 Dev i donosi zakrpu za slabu tačku koja je dovodila do krahiranja aplikacije prilikom prikazivanja strana bez učitavanja podataka, zakrpu za slabu tačku u okviru Cloud Print konektora prilikom povezivanja preko Remote Desktop-a, zakrpu za nepravilno prikazivanje ikone programa, kao i zakrpu za slabu tačku koja je ugrožavala drag/drop funkcije, a tu su i druga unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Notepad++ 6.1.1

Izvor: ITsvet.com, 21.Apr.2012

Notepad++ je besplatni editor izvornog koda i zamena za Notepad koji nudi podršku za nekoliko jezika, pokreće se u okviru MS Windows okruženja a njegovom upotrebom upravlja GPL licenca. Nova verzija ima oznaku Notepad++ 6.1.1 i sa sobom donosi veliki broj modifikacija i zakrpa za ranije primećene...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.